Grillkorvstaco

Bjud på en riktig tacofiesta med Lithells Tacogrillkorv serverat i ett krispigt tacoskal toppad med en syrlig kålsallad och krämig avokado- och mangosalsa. Tacotoppingen sätter fart på vilken korv som helst, så om det är Lithells tjocka grillkorv du har hemma passar den precis lika bra.

4 portioner

Ingredienser

2 paket Lithells Tacogrillkorv, 360 g

4 tacoskal
100 g vitkål
2 tsk äppelcidervinäger

1 avokado
½ mango
½ röd chili
1 msk pressad limesaft
salt

färsk koriander

Tillagning

  1. Finstrimla vitkål och blanda med vinäger och en nypa salt.

  2. Skala, kärna ur och tärna avokado och mango fint. Kärna ur och finhacka chili. Blanda samtliga ingredienser till salsan med pressad limesaft och smaka av med salt.

  3. Tillaga Tacogrillkorven enligt anvisningen på förpackningen.

Servering

Fördela kålen i tacoskalen, lägg sedan i korvarna. Toppa med salsa och färsk koriander.

Tips: värm tacoskalen och servera gärna med nachochips, picklad lök och gräddfil vid sidan.