Grillad tvåstegsraket

Ibland är man sugen på olika, då är det smart med en två-stegs-topping. Här grundar vi med en gurksallad på en klassisk tjock Lithells grillkorv, därefter toppar de som vill med feferoni och syrad rödlök.

8 portioner

Ingredienser

1 förpackning Lithells Klassisk Grillkorv, 700 g
8 korvbröd

1 dl bostongurka
1 dl majonnäs
1 rödlök
1 msk pressad citronsaft
1 msk hackad persilja
salt

3-4 feferoni

Tillagning

  1. Blanda bostongurka och majonnäs.

  2. Skala och skiva rödlöken tunt. Blanda med citronsaft, persilja och en nypa salt.

  3. Skiva feferonin.

  4. Grilla korven enligt anvisning på förpackningen.

Servering

Lägg korvarna i korvbröden och toppa med gurksallad, och om du vill feferoni och syrad rödlök.