Barnens tvåstegsraket

Ibland är man sugen på olika, då är det smart med en två-stegs-topping. Här grundar vi Lithells Barnens Grillkorv med en len avokadokräm, för de som vill ha mer smak och textur toppar vi sedan korven med surkålssallad och chip. Ta allt eller välj det du är sugen på. De yngre i testpatrullen nöjde sig med avokadokräm och chips vid sidan. Det blir också jättegott.

8 portioner

Ingredienser

1 paket Lithells Barnens Grillkorv
8 korvbröd

150 g surkål
½ rödlök
100 g majonnäs
1 msk dijonsenap

1 avokado
1 msk pressad limesaft
salt

potatischips

Tillagning

  1. Pressa ut lite vätska från surkålen och skiva rödlöken. Blanda surkål, rödlök, majonnäs och dijonsenap till en surkålsallad.

  2. Mixa avokado slät tillsammans med limesaft och en nypa salt.

  3. Grilla korven enligt anvisning på förpackningen.

Servering

Lägg korvarna i korvbröden, toppa med avokadocremen och njut. Eller lägg surkålsallad och potatischips på avokadokrämen innan du äter.