4 portioner
6 st Lithells Kumlakorvar, delade på längden och tvärs över
100 g glasnudlar
400 g gurka, skalad, urkärnad och skivad
400 g morötter, strimlade
300 g salladskål, strimlad
2 st röda chilifrukter, urkärnade och finhackade
2 st lime, finrivet skal och juice
40 g ingefära, riven
1 tsk sesamolja
1 msk olja med neutral smak
4 st limeklyftor
1 msk strimlad koriander
salt
1. Blötlägg glasnudlarna i kallt vatten.
2. Värm en stekpanna till högsta temperatur.
3. Strimla grönsakerna, fräs korven och grönsakerna utom gurkan i ca 2 minuter i oljorna.
4. Tillsätt ingefära, lime och fräs vidare i ca 1 minut.
5. Dra av från plattan, blanda ner nudlarna och gurkan smaka av med salt.
6. Strö över koriander och servera med limeklyftor.