Pinnkorv med lite vuxnare smaker

Vår tjocka, smakrika grillkorv toppar vi med lite vuxnare smaker i en härlig kombo av krämigt, krispigt, mjukt och hett som passar perfekt till den alspånsrökta korven.
Tips: lägg såserna i en flaska så toppar du enkelt korven utan kladd.
Fetapinne
1 pkt Klassisk Grillkorv 700g
2 dl Matlagningsyoghurt
150 g Fetaost
1 dl Pumpakärnor
Rotfruktspinne
1 pkt Klassisk Grillkorv 700g
1 dl Rotfruktchips
Valfri ört
Senapscrème
2 dl Creme Fraiche
1/2 dl Dijonsenap
1 nypa Salt
Chilisesampinne
1 pkt Klassisk Grillkorv 700g
1 dl Svarta sesamfrön
Chilimayo
2 dl Majonnäs
1 msk Fermenterad chilipasta
Fetapinne
- Tillaga korvarna enligt anvisning på förpackningen.
- Toppa med yoghurt, smulad fetaost och pumpakärnor.
- Har du smörgåskrasse hemma blir det också gott att lägga på.
Rotfruktspinne
- Blanda ingredienserna till senapscrèmen.
- Tillaga korvarna enligt anvisning på förpackningen.
- Toppa korven med senapscrème, smula över lätt krossade rotfruktschips och valfri ört.
Chilisesampinne
- Blanda ingredienserna till chilimayon.
- Tillaga korvarna enligt anvisning på förpackningen.
- Toppa korven med chilimayo och svarta sesamfrön.