Grillkorvstaco

Bjud på en riktig tacofiesta med Lithells Tacogrillkorv serverat i ett krispigt tacoskal toppad med en syrlig kålsallad och krämig avokado- och mangosalsa. Tacotoppingen sätter fart på vilken korv som helst, så om det är Lithells tjocka grillkorv du har hemma passar den precis lika bra.
Ingredienser
2 pkt tacogrillkorv
4 tacoskal
100 g vitkål
2 tsk äppelcidervinäger
1 avokado
1/2 mango
1/2 röd chili
1 msk pressad limesaft
salt
färsk koriander
Tillagning
- Finstrimla vitkål och blanda med vinäger och en nypa salt.
- Skala, kärna ur och tärna avokado och mango fint. Kärna ur och finhacka chili. Blanda samtliga ingredienser till salsan med pressad limesaft och smaka av med salt.
- Tillaga Tacogrillkorven enligt anvisningen på förpackningen.
Servering
Fördela kålen i tacoskalen, lägg sedan i korvarna. Toppa med salsa och färsk koriander.
Tips: värm tacoskalen och servera gärna med nachochips, picklad lök och gräddfil vid sidan.