En alspånsrökt legendar med lång korvtradition.
Sjud eller stek på medelhög värme i ca 5 minuter. Wienerkorven skall ej koka. Vid stekning undvik fett i pannan.
Kylvara: max +8°C.
Öppnad förpackning: max +8°C, 3-5 dagar.
Gris*- och nötkött* (66%), vatten, fett från gris*, potatismjöl, salt, druvsocker, lökpulver, kryddor och kryddextrakt (svartpeppar, vitpeppar, cayennepeppar, ingefära, muskotnöt, koriander, paprika), arom, antioxidationsmedel (E300), konserveringsmedel (E250). Stoppad i kollagentarm. *Fött, uppfött och slaktat i Sverige.
Fritt från gluten;Fritt från laktos;Fritt från ägg;Fritt från soja;Fritt från mjölkprotein;Fritt från ärtprotein
Sverige
Informationen på förpackningen är alltid den senast uppdaterade.