En del av familjeäventyret sedan 1907

Med ett startkapital på hela 75 kronor och en handvevad köttkvarn sätter Oskar Lithell igång sin rörelse i en liten hyrd källarlokal i Kumla. Året är 1907 och snart är verksamheten i full gång. Tjugofem år senare lanseras Sibyllakorven av Oskars son Daniel och kort därefter ser varumärket Sibylla dagens ljus. Det är också Lithells som skapar Kumlakorven; föregångaren till dagens svenska varmkorv.

1956 flyttar företaget in i ett nedlagt mejeri i Sköllersta vilket lägger grunden till dagens moderna korvtillverkning och Sveriges största korvfabrik. 1997 är det dags för nästa milstolpe när familjeföretaget Lithells köps av Atria, vilket i sin tur leder till många nya spännande innovationer och produkter.

Idag är Lithells ett uppskattat inslag för alla korvälskare och passar lika bra att servera i trädgården som i köket eller på utflykten. Smakerna är många och påhittigheten stor vilket innebär att vi har korvar för de flesta smaker. Fast bäst av allt är kanske att korv har en sådan härlig förmåga att samla oss. Så vi kan göra och uppleva mer tillsammans, då Lithells blir en god del av familjeäventyret.