Pinnkorv med syrade & krämiga smaker

Lägereldsfavoriten Hots toppar vi med syrade smaker och krämiga röror för extra mycket mums.

10 korvar

 

Coleslawpinne_Hots_Lithells2022_liggande.png

 

Coleslawpinne

1 paket Lithells Hots
1 dl rostade cashewnötter, grovhackade

Coleslaw
150 g vitkål
75 g morot
2 tsk vinäger
1 nypa salt
1 liten nypa strösocker
100 g majonnäs

Tillagning

1. Skiva och hacka vitkålen i små bitar. Skala och riv moroten. Massera vitkål och morot med vinäger, salt och socker. Låt marinera i minst 30 minuter. Pressa ur vattnet och blanda med majonnäs.

2. Tillaga korvarna enligt anvisning på förpackningen.

3. Toppa korven med coleslaw och nötter.

4. Vill du blir det både gott och fint med några rödbetsgroddar på toppen.

 

Syltlökspinne_Hots_Lithells2022_liggande.png

 

Syltlökspinne

1 paket Lithells Hots
1 dl syltlök
1-2 färska jalapeños

Ketchupmayo
2 dl majonnäs
½ dl ketchup

Tillagning

1. Blanda ingredienserna till ketchupmayo. Lägg i en flaska så toppar du korven utan kladd.

2. Häll av och dela syltlökarna på hälften.

3. Skiva jalapeñon supertunt.

4. Tillaga korvarna enligt anvisning på förpackningen.

5. Toppa korvarna med ketchupmayo, syltlök och jalapeño.

6. Ett drag med pepparkvarnen blir också gott.

 

Gurksalladspinne_Hots_lithells2022_liggande.png

 

Gurksalladspinne

1 paket Lithells Hots
färsk basilika

Gurksallad
1 ½ dl majonnäs
¾ dl bostongurka

Tillagning

1. Blanda ingredienserna till gurksalladen.

2. Tillaga korvarna enligt anvisning på förpackningen.

3. Toppa korven med gurksallad

Har du basilika hemma är det gott att skiva och ringla över.