4 portioner
8 st varmkorvar
8 st krispiga salladsblad
1 st rödlök, skivad
8 st tacoskal
2 st avocado, tärnad
1 st vitlöksklyfta, finhackad
0.25 st gul lök, finhackad
1 st röd chili, urkärnad och finhackad
0.5 st tomat, tärnad
2 tsk olivolja
2 tsk pressad limejos
salt
2 dl turkisk yoghurt
1 tsk spiskummin
1 tsk paprikapulver
salt
1. Stek korvarna i en stekpanna ca 7-8 minuter på medelhög temperatur till fin färg.
2. Blanda samman ingredienserna till guacamolen och smaka av med salt.
3. Blanda ingredienserna till yoghurtsåsen och smaka av med salt.
4. Lägg salladsbladen i botten av tacoskalen och lägg därefter ner guacamole och korv.
5. Toppa med yoghurtsåsen och rödlöksskivor.