Mexikanska korvtortillas med äppelsalsa

4 portioner

Ingredienser  

8 st Lithells Wienerkorv
4 st tortillabröd, stora
200 g isbergssallad, strimlad
80 g ost, riven
2 st äpplen, urkärnade och tärnade (till salsan)
4 st tomater, tärnade (till salsan)
1 st rödlök, klyftad (till salsan)
2 st vitlöksklyftor, finhackade (till salsan)
1 st lime, finrivet skal och juice – olja och salt

Tillagning  

1. Värm en stekpanna till medelhög temperatur. Fräs lök, vitlök, tomater och äpplen i ca 2-3 minuter.

2. Tillsätt lime, sweet chili och koriander och låt det puttra långsamt i 1- 2 minuter.

3. Smaka av med salt och låt svalna.

4. Koka korven enligt anvisningarna på förpackningen.

5. Montera ihop fyra härliga tortillas med korv, sallad, ost och äppelsalsa.