Stekt kryddkorv med salsa fresca

4 portioner

Ingredienser  

600 g Lithells kryddkorv
400 g cheddarost, riven
2 st jalapeños, urkärnad och finhackad
8 st tortillabröd
olivolja

Salsa fresca  

2 st tomater, tärnade
0,25 g gurka, skalad, urkärnad och tärnad
2 st avocado
2 st vitlöksklyftor, finhackade
1 st rödlök, finhackad
1 st jalapeno, urkärnad och finhackad
2 msk pressad citronjos
2 msk olivolja
0.5 msk finhackad koriander
salt

Tillagning  

1. Lägg ut 4 st tortillabröd och fördela osten och jalapeñon på bröden.

2. Lägg de resterande bröden ovanpå och stek i 1 minut på varje sida i olja på hög temperatur.

3. Stek korven på medelhög temperatur ca. 8 minuter.

4. Blanda samtliga ingredienser till salsan och smaka av med salt.

5. Skär upp quesadillan och servera till korven och salsan.